Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Elbistan'da Hava

Haberler

  • Hayvan Borsası İlaçlandı (15 Temmuz 2008)
    Hayvan Borsası İlaçlandı

    Elbistan Hayvan Borsası, olası hastalıklara karşı Elbistan Belediyesi ekiplerince düzenli bir şekilde ilaçlanıyor. Park ve Bahçe Sorumlusu Mustafa Eren, Elbistan Hayvan Borsası'nın yanı sıra ilçe merkezindeki tüm mahalle ile parkların haşereler ve sineklere karşı da ilaçlandığını söyledi.




  • "Milletimiz Bu Okullara Sahip Çıkacaktır" (15 Temmuz 2008)

    Elbistan İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, geleneksel hale getirdiği İmam Hatip Lisesi mezunları ve Mensupları Yemeği'nin üçüncüsünü hafta sonu gerçekleştirdi. Yemek öncesinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Cihat Uğur, bazılarının İmam Hatip Liseleri’ni kapatmaya çalıştıklarını ifade ederek; "Milletimiz bu okullara sonsuza kadar sahip çıkacaktır" dedi.




  • "6 Birinciliğin 4'ü Aksu-Fen'de" (15 Temmuz 2008)

    Aksu-Fem Dershanesi Müdürü Coşkun Fakıoğlu, 15 Haziranda yapılan ÖSS sınavında, dershane öğrencilerinin 6 birincilikten 4 ünü aldıklarını söyledi.




  • Kenevir Operasyonları Devam Ediyor (15 Temmuz 2008)
    Kenevir Operasyonları Devam Ediyor

    Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'nın son zamanlarda yürüttüğü kenevir operasyonları aralıksız devam ediyor. Jandarma, dünkü operasyonunda Söğütlü Kasabası'nda 145 kök hint keneviri ele geçirdi.




  • Abdullah Paksoy Adaylığını Açıkladı (14 Temmuz 2008)
    Abdullah Paksoy Adaylığını Açıkladı

    Elbistan Belediye Başkanı Abdullah Paksoy, Pınarbaşı hakkında yeni projelerini açıklarken, 2009'da seçimlerde aday olacağını söyledi. '29 Mart'ta seçimler var. Elbistanlı hemşerilerimiz takdir değerlendirmesini yaptıktan sonra tekrar bizi seçtikleri zamanda bu projemizi en kısa zamanda değerlendirmeye alacağız' diyen Paksoy, 3. dönem için kollarını sıvadı.




  • Elbistan-Der'den Mezdeği'ne Ziyaret (14 Temmuz 2008)
    Elbistan-Der'den Mezdeği'ne Ziyaret

    Elbistan-Der yönetim kurulu üyeleri, Doğan Belediye Başkanı Cengiz Mezdeği'ne nezaket ziyaretinde bulundular.




  • Vatandaştan Paksoy'a Teşekkür (14 Temmuz 2008)
    Vatandaştan Paksoy'a Teşekkür

    Piknik ve dinlenmenin dışında sabah sporu içinde Elbistanlıların vazgeçilmez yeri olan Pınarbaşı'nda Belediye Başkanı Abdullah Paksoy, sporun ardından vatandaşlara sabah kahvaltısı verdi. Vatandaşlar, bu anlamlı davranışından dolayı Abdullah Paksoy'a teşekkür etti.




  • "OKS'de En Çok Kazandırma Bize Ait" (14 Temmuz 2008)

    OKS sonuçlarını değerlendiren Özel Yıldız İlköğretim Okulu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, 46 öğrencinin Fen lisesine yerleşecek puan aldığını belirterek, OKS'de en çok okul kazandırma unvanının kendilerine ait olduğunu söyledi.




  • Tıp Merkezi'nde Yangın Tatbikatı (14 Temmuz 2008)
    Tıp Merkezi'nde Yangın Tatbikatı

    Özel Elbistan Tıp Merkezi, olası bir yangında personelinin yangına zamanında ve bilinçli bir şekilde müdahale etmesini sağlamak amacıyla bir yangın tatbikatı düzenledi.




  • "OKS'de Elbistan 1.'si Aksu Anafen'de" (14 Temmuz 2008)

    Aksu Anafen Dershanesi Müdürü Yusuf Yıldırım, öğrencileri Onur Oğuzhan Yıldırım'ın TM'de 493,614 puanla Elbistan 1.'si olduğunu söyleyerek Yıldırım ve diğer öğrencilere madalya taktı.




  • "Öğrencilerimizin Tamamı Kazandı" (14 Temmuz 2008)

    Özel Ceyhan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ali Dutar, bir basın toplantısı düzenleyerek OKS sonuçlarını değerlendirdi. Elbistan'dan Türkiye'de ilk 1000'e giren 4 öğrencinin 3'ünün kendi öğrencileri olduğunu belirten Tutar, bu yıl mezun olan öğrencilerinin tamamının sınavı kazandığını söyledi.




  • 7 Kişi Tutuklandı, Adliyede Olay Çıktı (12 Temmuz 2008)
    7 Kişi Tutuklandı, Adliyede Olay Çıktı

    Afşin'de yapılan eylemde belediyeyi basan gruptan, aralarında Yazıbelen Köyü Muhtarı Oğuz Hurmanlı'nın da bulunduğu 7 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Tutuklanan köylülerin yakınları Afşin Adliyesi'ne gelerek polisle kavga ederken, polisin havaya ateş edip, ses ve gaz bombası kullanarak müdahale ettiği olayda 2 kişi yaralandı.




  • Kilit Parke İhalesi Yapıldı (12 Temmuz 2008)
    Kilit Parke İhalesi Yapıldı

    Elbistan İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği, Elbistan'a bağlı Çiçek ve Akarca Köyleri'nin içinden geçen yolların kilit parke döşemesi işinin ihalesini yaptı. 7 firmanın teklif verdiği ihaleyi KDV hariç 284 bin YTL teklifle El-Beton İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kazandı.




  • Mülakata 53 Kişi Çağrıldı (12 Temmuz 2008)
    Mülakata 53 Kişi Çağrıldı

    EÜAŞ Genel Müdürlüğü, kendisine bağlı kurumlara alacağı kadrolu 11 özürlü için mülakat sınavı yapacak. 11 kişilik kadro için 53 kişi mülakata alınacak ve bunlardan 5'i de Afşin-Elbistan A ve B Termik Santrali'nde istihdam edilecek.




  • "Öğrencimiz Tüm Soruları Yaptı" (12 Temmuz 2008)

    Final Dershanesi Müdürü Özkan Karkuş bir açıklama yaparak 8 Haziran günü yapılan OKS sınavına giren öğrencilerinden Uğur Özberk'in 100 sorunun 100'ünüde yaparak büyük bir başarı sağladığını söyledi.




  • Birinden Kurtuldu, Diğerinden Kurtulamadı (12 Temmuz 2008)
    Birinden Kurtuldu, Diğerinden Kurtulamadı

    Elbistan'da karşıdan karşıya geçmek isteyen 51 yaşındaki Mustafa Ç., otomobilin çarpması sonu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.




  • "Bölgenin En Başarılı Okuluyuz" (12 Temmuz 2008)

    Özel İlkem Güneş Eğitim Kurumları Genel Müdürü Abdül Kerim Özdemir, bir basın toplantısı düzenleyerek açıklanan OKS sonuçlarını değerlendirdi. Özdemir, açıklanan sonuçlara göre bölgenin en başarılı okulu olduklarını söyledi.




  • 46 Kök Kenevir Ele Geçirildi (11 Temmuz 2008)
    46 Kök Kenevir Ele Geçirildi

    Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı, 2 ayrı köyde yapılan operasyonda 46 kök hint keneviri ele geçirirken, 2 kişiyi de gözaltına aldı.




  • Yem Bitkisi Destekleme Ödemeleri Başladı (11 Temmuz 2008)
    Yem Bitkisi Destekleme Ödemeleri Başladı

    Uzun zamandır ödenmesi beklenen ve çiftçin umudu olan Yem Bitkisi Destekleme paraları ödenmeye başladı. Desteklemden dolayı Elbistanlı 2 bin 600 çiftçiye 7 milyon 200 bin YTL ödeme yapılacak.




  • Protokol Sabah Kahvaltısında Buluştu (11 Temmuz 2008)
    Protokol Sabah Kahvaltısında Buluştu

    Elbistan ilçe protokolü, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Elbistan Yazlık Öğretmenevi'nde verilen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya, tayinleri çıkan Yılmaz Parıltı ile Yüzbaşı Özgür Tüney de katıldı.




  • "Çiftçinin Üzerinden Hiç Kimseye Siyaset Yaptırmam" (11 Temmuz 2008)

    Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut bir basın toplantısı yaparak AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan'ın 'çiftçinin mahsulü güzel, iyi para ediyor' şeklinde açıklamalarına adeta ateş püskürdü. 'Buyursun gelsinler yarından itibaren köy köy gezelim. Çiftçinin hali neyse görelim ve basında şahit olsun" diyen Bulut; "Elbistan'da hiç kimseye çiftçinin üzerinden siyaset yaptırmam. Milletvekiline de yaptırmam, buradaki ilçe başkanına da yaptırmam" dedi.




  • Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği (11 Temmuz 2008)
    Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

    Afşin Adliyesi'nde görev yapan ve tayinleri çıkan hakim ve savcılar için Otel Grand Elbistan'da bir veda yemeği düzenlendi. Yemekte, adliye personelleri tarafından tayini çıkanlara birer de plaket takdim edildi.




  • Aranan 2 Kişi Yakalandı (11 Temmuz 2008)
    Aranan 2 Kişi Yakalandı

    Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak suçundan ve izinsiz hint keneviri yetiştirmek suçundan aranan 2 kişi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nce yakalandılar.




  • Hacı Bektaş Veli İlköğretim, Eğitime Hazır (10 Temmuz 2008)
    Hacı Bektaş Veli İlköğretim, Eğitime Hazır

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Cumhuriyet Mahallesi'ne yaptırılan prefabrik ilköğretim okulunun adı kondu. Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İlçe Milli Eğitim Komisyonu'nca belirlenen ismin Kahramanmaraş Valiliği'nce onaylandığını belirterek; "Okulumuzun adı, Hacı Bektaş Veli İlköğretim Okulu ve okulumuz, 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı'na hazır” dedi.




  • Köylüler Eylem Yaptı (10 Temmuz 2008)
    Köylüler Eylem Yaptı

    Afşin-Elbistan C ve D Termik Santralleri'nden dolayı evleri ve arazilerinin düşük bedelle istimlâk edildiğini gündeme getirmek ve seslerini duyurmak amacıyla köylüler Afşin'de eylem yaptı. Eylem sırasında Afşin Belediyesi'nin kapı ve pencereleri kırılırken, bazı zabıta ekipleri ile belediye çalışanları da köylüler tarafından tartaklandı.




  • Kur'an Ziyafeti Mest Etti. (10 Temmuz 2008)
    Kur'an Ziyafeti Mest Etti.

    Elbistan Kültür-Eğitim Vakfının organize ettiği ülkemizin seçkin hafızlarının katıldığı Kur'an Ziyafeti Programı dün izleyenleri mest etti.




  • Parıltı ve Tüney'den Veda Ziyareti (10 Temmuz 2008)
    Parıltı ve Tüney'den Veda Ziyareti

    Tayinleri çıkan Elbistan Adli yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Parıltı ile Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Özgür Tüney, Elbistan Kaymakam Vekili Ahmet Altıntaş'a veda ziyaretinde bulundular.




  • Kaymakamlıktan Veda Yemeği (10 Temmuz 2008)
    Kaymakamlıktan Veda Yemeği

    Elbistan Kaymakamlığı, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından atamaları yapılan hakim ve savcılar ile Horasan'a atanan Elbistan Askerlik Şubesi Başkanı için bir veda yemeği düzenledi.




  • "Kapatma Çağrısına Takılmış Kalmış" (09 Temmuz 2008)

    'AK Parti İlçe Başkanı TMO'ya hububat aldırabilecek mi?' şeklinde açıklamalarda bulunan Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut'a AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan'ın cevabı gecikmedi. 'Cevabım evet' diyen ve TMO'nun alım yaptığını söyleyen Erdoğan; "TMO açıktır ve alım yapıyor. Halen sayın başkanımız Ocak ayındaki kapatma çağrısına takılmış kalmıştır. Kapatılma yok, açıktır, açık duruyor" dedi.




  • 6 Ayda 3 Milyar Kilovat Saat Enerji Üretti (09 Temmuz 2008)
    6 Ayda 3 Milyar Kilovat Saat Enerji Üretti

    Resmi açılışı 2006 yılında yapılan Afşin-Elbistan B termik Santrali 2008 yılının ilk 6 ayında 3 milyar 100 milyon kilovat saat elektrik enerjisi üretti.




Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2024 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com