Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Elbistan'da Hava

Haberler

  • "AKP, Afşin-Elbistan'ı Cezalandırıyor"' (09 Temmuz 2008)

    CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, CHP Elbistan İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Burada bazı açıklamalarda bulunan Milletvekili Özbolat, termik santrallerin çevreye zarar verdiğini, fakat hükümetin görevlendirdiği kişilerin bölgede kirlilk olmadığını beyan ettiğini belirterek; "Afşin-Elbistan bu AKP hükümeti tarafından cezalandırılıyor diye düşünüyorum" dedi.




  • "Türk Dili, Büyük Şairini Kaybetti" (09 Temmuz 2008)

    Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Kahramanmaraşlı ünlü şair Erdem Beyazıt'ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Tanılır mesajında, Beyazıt'ın vefatıyla Türk dilinin büyük şairini kaybettiğini belirtti.




  • Elbistan'a Uzman Doktor (09 Temmuz 2008)
    Elbistan'a Uzman Doktor

    Sağlık Bakanlığı tarafından Pazartesi günü yapılan atamalarda Elbistan Devlet Hastanesi'ne bir uzman doktoru atandı.




  • Test Sürüşünde Kaza: 2 Yaralı (09 Temmuz 2008)
    Test Sürüşünde Kaza: 2 Yaralı

    Afşin'de tamir ettiği otomobili denemek için otomobil sahibi ile test sürüşüne çıkan tamirci kalfası Selçuk Durak (20), otomobilin takla atması sonucu kaza yaptı.




  • İlçe Seçim Kurulu İtirazı Reddetti (09 Temmuz 2008)
    İlçe Seçim Kurulu İtirazı Reddetti

    Şeker-İş Sendikası Elbistan Şubesi'nin seçimlerinin iptal edilmesi istemiyle yapılan itiraz, Elbistan İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildi.




  • "AK Parti İlçe Başkanı TMO'ya Hububat Aldırabilecek mi?" (08 Temmuz 2008)

    Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) hububat alımına başlamadığını söyledi. AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan'ın Ocak ayında 'zamanı gelince TMO açılacak ve alım yapacak' şeklinde açıklama yaptığını belirten Bulut;"“Sayın ilçe başkanı Elbistan'da TMO ya, hububat aldırabilecek mi? Ben cevabını vereyim. Hayır" dedi.




  • Köy Yolları Kilit Parke Olacak (08 Temmuz 2008)
    Köy Yolları Kilit Parke Olacak

    Elbistan İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği, Elbistan'a bağlı Çiçek ve Akarca Köyleri'nin içinden geçen yollara kilit parke döşetecek. Birlik, yollar için 11 Temmuz'da ihale yapacak.




  • Ashabil Tanrıverdi'ye TBMM'den Üstün Hizmet Ödülü (08 Temmuz 2008)
    Ashabil Tanrıverdi'ye TBMM'den Üstün Hizmet Ödülü

    Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından önerilen Ashabil Tanrıverdi'ye Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından üstün hizmet ödülü verilecek.




  • Şeker-İş'in Seçimine İtiraz Edildi (08 Temmuz 2008)
    Şeker-İş'in Seçimine İtiraz Edildi

    Cumartesi günü yapılan Şeker-İş Sendikası Elbistan Şubesi'nin seçimine itiraz edildi. İtirazın Elbistan İlçe Seçim Kurulu'nca değerlendirilerek bugün karara bağlanması bekleniyor.




  • Küçük Yaşta Evliliğe İzin Yok (08 Temmuz 2008)
    Küçük Yaşta Evliliğe İzin Yok

    Elbistan'da 14 yaşındaki bir kız, 23 yaşındaki bir erkekle evlenmek üzereyken, polis tarafından düğüne müdahale edildi. Kanunlara göre bir kişinin evlenebilmesi için 17 yaşını bitirmiş olması gerekiyor.




  • Erdem Beyazıt'ı Kaybettik (08 Temmuz 2008)
    Erdem Beyazıt'ı Kaybettik

    Edebiyat Dünyası’nın ünlü şairlerinden, Anavatan Partisi 18. Dönem Milletvekillerinden Erdem Beyazıt'ı kaybettik.




  • Kumar Oynamaya 125 YTL Ceza (08 Temmuz 2008)
    Kumar Oynamaya 125 YTL Ceza

    Lunaparkta kumar oynatıldığı iddiasıyla Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olan bir kişiye kumar oynamak suçundan 125 YTL idari para cezası yazıldı.




  • Şeker-İş'in Yeni Başkanı: İsmail Şahin (07 Temmuz 2008)
    Şeker-İş'in Yeni Başkanı: İsmail Şahin

    Şeker-İş Sendikası 8. Olağan Genel Kurulu'nu Cumartesi günü yaptı. İsmail Yalçınöz'ün aday olmadığı kongreye İsmail Şahin ile Cuma Yüksel'in adaylığında gidildi ve 70 delegenin oyunu alan İsmail Şahin, Şeker-İş Sendikası Elbistan Şubesi'nin başkanı oldu.




  • Saman Toplama Makinesi Alev Aldı (07 Temmuz 2008)
    Saman Toplama Makinesi Alev Aldı

    Cumartesi günü Gavur Bağları'nda tarladaki samanları toplayan saman toplama makinesi birden alev aldı. Yangın, büyümeden kısa sürede söndürüldü.




  • Tuğçe Çalışanları Santrale Geçmek İstiyor (07 Temmuz 2008)
    Tuğçe Çalışanları Santrale Geçmek İstiyor

    Afşin-Elbistan B Termik Santrali'nin bakım-onarım ihalesini alan Tuğçe İnşaat'ta çalışan işçiler, B Termik Santrali'nde sözleşmeli olarak çalışmak istediklerini söylediler.




  • Kimlik Gazetesi'ne Görkemli Açılış (07 Temmuz 2008)
    Kimlik Gazetesi'ne Görkemli Açılış

    Kahramanmaraş'ta yayın yapan gazetelere bir yenisi daha eklendi. Yaklaşık 4 ay önce yayın hayatına haftalık olarak merhaba diyen Kimlik Gazetesi'nin resmi açılışı görkemli bir törenle yapıldı.




  • İmam Hatip Mezunları Yemeği 13 Temmuz'da (07 Temmuz 2008)
    İmam Hatip Mezunları Yemeği 13 Temmuz'da

    Elbistan İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği, geleneksel hale getirdikleri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Yemeği'nin 3.'sünü 13 Temmuz'da gerçekleştirecek. Dernek Başkanı Cihat Uğur, tüm imam hatip mezunlarını 13 Temmuz'daki yemeğe davet etti.




  • Ekinözü'nde Kurumlar İçin Yeni Bina (07 Temmuz 2008)
    Ekinözü'nde Kurumlar İçin Yeni Bina

    Ekinözü'ndeki bazı resmi kurumlar, çok yakın bir zamanda Ziraat Bankası Ekinözü Şubesi'nin üst katında hizmet vermeye başlayacak.




  • "Kalitesiz Kömürlere Talep Arttı" (05 Temmuz 2008)

    Elbistan Tanzim ve Tevzi Mahrukatçılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Okur, bu yıl kömür fiyatlarının geçen yıla oranla yüksek olduğunu belirterek; "Fiyatlar yükselince vatandaşların kalitesiz kömürlere talebi arttı" dedi.




  • Pikap Takla Attı: 2 Yaralı (05 Temmuz 2008)
    Pikap Takla Attı: 2 Yaralı

    Elbistan-Nurhak Karayolu'nun Şeker Fabrikası ile çöp döküm alanı arasında meydana gelen kazada can kaybı olmaması sevindirdi. Ağcaşar Köyü'nden, Elbistan istikametine seyreden pikabın kontrolden çıkıp takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.




  • 6 Köy Yolunun İhalesi Yapıldı (05 Temmuz 2008)
    6 Köy Yolunun İhalesi Yapıldı

    Elbistan İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği, 6 köy yolunun stabilize kaplama ihalesini yaptı. 5 firmanın teklif verdiği ihaleyi KDV hariç 187 bin 464,60 YTL ile Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.




  • Bozuk Gıdalar İmha Edildi (05 Temmuz 2008)
    Bozuk Gıdalar İmha Edildi

    Elbistan İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri tarafından gıda üretimi ve satışı yapılan işletmelerde Türk Gıda Mevzuatı’na uygun olmayan bozuk gıdalar ekipler tarafından toplandıktan sonra yakılarak imha edildi.




  • 22 Kök Hint Keneviri Yakalandı (05 Temmuz 2008)
    22 Kök Hint Keneviri Yakalandı

    Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'nca bir evin bahçesinde yapılan aramada 22 kök hint keneviri ele geçirildi.




  • "Mahkemeye İntikal Eden Bir Konunun Meclis Tarafından Araştırılması Şık Değil" (05 Temmuz 2008)

    ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras'ın Ayışığı ve Sarıkız adı verilen darbe girişimleriyle ilgili Meclis Araştırma önergesini önümüzdeki hafta TBMM Başkanlığı'na vermesi bekleniyor. Uras'ın Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerden destek aradığı önergeyle ilgili farklı görüşler ortaya atıldı. TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Meclis'in darbe konusunda araştırma yapmasında fayda bulunduğunu ancak konunun şu anda mahkemede olduğunu belirtti.




  • 740 Adet Korsan CD Yakalandı (05 Temmuz 2008)
    740 Adet Korsan CD Yakalandı

    Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce bir işyerine yapılan operasyonda 740 adet korsan CD ele geçirilirken, bir kişi de gözaltına alındı.




  • İş Umuduyla Çıktıları Yolda Kaza Yaptılar (04 Temmuz 2008)
    İş Umuduyla Çıktıları Yolda Kaza Yaptılar

    Bursa'ya çalışmak için yola çıkan 8 arkadaş, Ankara-Kırşehir Karayolu'nda trafik kazası geçirdiler. Kazada Reşit Güzel (29) hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.




  • Özkan, Altıntaş ve Doğan'ı Ziyaret Etti (04 Temmuz 2008)
    Özkan, Altıntaş ve Doğan'ı Ziyaret Etti

    Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, beraberinde Vergi Dairesi Murat Dikkulak ile birlikte Kaymakam Vekili Ahmet Altıntaş ile Cumhuriyet Başsavcısı Özden Doğan'ı ziyaret etti.




  • Prefabrik Okulun Çevre Düzenlemesi Mahalle Halkından (04 Temmuz 2008)
    Prefabrik Okulun Çevre Düzenlemesi Mahalle Halkından

    Cumhuriyet Mahallesi'ne kurulan prefabrik ilköğretim okulunun çevre düzenlemesini mahalle sakinlerinin destekleriyle yapılıyor. Mahalle Muhtarı Hasan Cihangir, mahalle halkı olarak diğer kurumlarında desteğini alarak okulun çevre düzenlemesinde sona geldiklerini belirtirken, çevre düzenlemesinde bazı eksiklerinin bulunduğunu belirterek yardımseverlerin desteklerini beklediklerini söyledi.




  • Yaz'ın Gelmesiyle Motosiklet Kazaları Arttı (04 Temmuz 2008)
    Yaz'ın Gelmesiyle Motosiklet Kazaları Arttı

    Yazın gelmesiyle birlikte her geçen gün artan motorsiklet kazalarına bir yenisi daha eklendi. Süratli giden motorlara birde sıcaktan bunalan otomobil sürücülerinin dikkatsizliği eklenince kazalarda haliyle artış oldu.




  • "Şehitlerimiz Bu Kitapla Can Bulacak" (04 Temmuz 2008)

    Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki gazetelerden Yakamoz Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ekinözülü Emrah Karakoç, Milas'ın Şehitleri Mehmet'imi Ne Yaptınız? adlı ikinci kitabını çıkardı.




Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2024 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com