Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Sorunlar, Çalışma Rehberinde Toplandı

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe başkanlığında kamu kurum ve kuruluş amirlerinin katılımıyla ilçelerde gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarında tespit edilen sorunlar rehber haline getirildi. Buna göre İl Özel İdaresi'nin 2012-2014 döneminde hedeflenen yatırımlar gerçekleştirebilmesi için 355 milyon 312 bin 221 TL mali kaynağa ihtiyaç var.

Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 13 A?ustos 2011 10:47

Geçtiğimiz günlerde Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında resmi daire ve kurum amirlerinin katılımı ile ilçelerde, Belediye başkanları Köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantılarda ifade edilen istek ve ihtiyaçlar tutanaklarla tespit edilerek çalışmalarda göz önünde bulundurulmak üzere valiliğimizce ilgili kuruluşlara gönderilmişti.

Kahramanmaraş Valiliği’nce yapılan bir çalışma ile istek ve ihtiyaçlar sektörler itibariyle tasnif edilerek Kahramanmaraş İli ve ilçeleri ile köylerine yönelik bir yatırım rehberi haline dönüştürüldü. İl Özel İdaresi stratejik planları, performans programları, resmi daire ve kurumların yıllık çalışma programları hazırlanırken başvurabilecekleri bir envanter niteliğinde olan rehber, ilin genel kalkınma planlarında ana rehber olacak.

Bu tespitler ışığında İl Özel İdaresi birim amirliklerince  yapılan uzun vadeli bir projeksiyon çalışması sonucu (2012-2014);  25 adet grup köy yolunun standardının geliştirilmesi için 106,610,999,00 TL., halihazır stablize durumda olan 1979 Km. birinci derecede öncelikli yolun asfalt kaplanması için 203 955 272,04TL.,  içmesuyu şebeke yenileme çalışmaları için 15.525 000,00 TL.,  62 kanalizasyon projesi için 11,185,000,00TL., 72 adet tarımsal sulama projesi için 12,500 000,00 TL. mali kaynak ihtiyacı olduğu belirlendi.

Buna göre İl Özel İdaresinin 2012-2014 döneminde hedeflenen yatırımları gerçekleştirebilmesi için diğer yatırımlarla birlikte toplam 355,312,221,63 TL mali kaynağa ihtiyaç var.



Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com