Bir ailenin yok olduğu feci kaza, dün sabah saat 07.30 sıralarında Kahramanmaraş-Göksun Karayolu’nun Püren Geçidi Mevkii’nde meydana geldi.
İddialara göre 64 yaşındaki Mamet Aslan’ın yönetimindeki 27 P 4334 plakalı soğan yüklü kamyon ile Şeref Gültekin’in (33) kullandığı 45 KA 0678 plakalı otomobil, Kahramanmaraş-Göksun Karayolu Püren Geçidi mevkiinde çarpıştı. Kamyon daha sonra 42 yaşındaki Kerim Çevik’in kullandığı 46 NE 127 plakalı ticari araçla çarpıştı.
Kazada araçlar hurdaya dönerek kullanılmaz hale gelirken, otomobil srücüsü Şeref Gültekin, eşi Emel Gültekin (28), çocukları Kerem (9) ve Azra (3) Gültekin ile tücari araç sürücüsü Kerim Çevik feci şekilde olay yerinde can verdi. Kazayı yaralı olarak atlatan Kamyon Şoförü Mehmet Aslan ile ticari araçtaki Yemliha Okuyucu Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Tatil Yolunda Öldüler
Kazada eşi ve 2 çocuğuyla birlikte feci şekilde can veren Şeref Gültekin’in Manisa’da jandarma uzman çavuş olarak görev yaptığı, ailesiyle birlikte memleketi Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi’ne tatile gittiği öğrenildi.
Diğer taraftan kazada hayatını kaybedenlerinin yakınları kazayı duyar duymaz hemen olay yerine gittiler. Gördükleri manzara karşısında şoka giren yakınları gözyaşlarının tutamadılar.
Diğer taraftan 5 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan katliam gibi kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.