Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Atatürk'ün Narlı'ya Gelişinin 79. Yıldönümü Kutlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1933 yılında yaptığı yurt gezilerinde 26 Ocak 1933 tarihinde Kahramanmaraş'ın Narlı Beldesi'ne uğraması törenlerle kutlandı.

Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 27 Ocak 2012 10:20

Dün saat 10.00'da Narlı Belediyesi önünde Atatürk Büstü'ne çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Narlı Belediye Başkanlığının birlikte hazırladıkları törene Narlı tren garında devam edildi.

Atatürk'ün Narlı'ya gelişinin 79. yıl dönümü törenine Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Garnizon komutanı Albay Sadık Yıldız İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz,  İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, İl Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, Narlı Beldesi, Pazarcık Belediyesi, Evri, Büyüknacar ve Yumaklıcerit belde belediye başkanları İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve daire amirleri, Narlı Beldesi ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri ile belde halkı katıldı.

Törende İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve peşinden Narlı Beldesi Belediye Başkanı Metin Ergücen, bir konuşma yaptı.  Daha sonra öğrenciler şiirler okudular.  Gara Temsili olarak tren geldi ve Vali Kocatepe Türk Bayrağını 3 kez öperek teslim aldı. Törende Halkoyunları gösterisi yapıldı. Tören sonunda Narlı belediyesi tarafından günün onuruna katılımcılara öğle yemeği verdi.

 

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com