AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Genel Kurulu’nda AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı’na seçilen Fevzi Kaynak, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.
AK Parti Afşin İlçe Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “ Bizim görevimiz, teşkilatın bize verdiği görevleri en güzel şekilde ve eksiksiz bir şekilde yapmaktır. Burası bir makam değil bu milletin hizmetkârı olan bir partinin birer mensubuyuz. Bu sorumluluğu inşallah en güzel şekilde yapmak için çalışacağız.” dedi.
Daha sonra söz alan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Aldığımız görev Türkiye’de en çok saldırılan kurumdur. Bu nedenle aldığınız görevde çok taş yiyeceğinizi bilmeniz gerekir. Buna cesaret ettiğiniz için tebrik ediyorum. Bu yeni dönemde bu taze kan ile yola çıkan Afşin ilçe teşkilatını başarılı olacağını ümit ediyorum ve bunun için dua ediyorum ayrıca Başkan arkadaşımızı yalnız bırakmamanızı rica ediyorum. Bu faaliyetlerde motor görevi yapan 3-5 arkadaşın sırtında kalır bütün yükler ve bu verimi düşüren bir şeydir. Kişisel iddialarımız, beklentilerimiz ve ihtiraslarımız mutlaka olacaktır ama onu kontrollü ve medeni, insan bir ölçü çerçevesinde taşırda ilişkilerimizi bu yönde kurgularsak kırgınlıklarımız ve öfkelerimiz daha az olacaktır. Gönül her şeyi ister. Burada bulunan arkadaşlarımızın hepsinin belediye başkanı olma arzusunu saygı ile karşılarım, ilçe başkanı olma arzusunu da saygı ile karşılarım yada başka bir önemli görevde bulunmasını arzu ile karşılarım sonuç olarak bu şematik bir kurgudur ve bu kurgu içersinde herkese farklı farlı görevler düşer. Tercihlerde ümit ederim ki yönetici arkadaşımız isabetli bir karar vermiştir ve bundan da hasıl olacak hareket inşallah bu milletin istikbaline artı olarak yazılarak bizlere de sevap olarak dönecektir.
Ülkemiz belalı dönemini geride bırakma ve yeniye adapte olma konusunda AK Parti ile bir fırsat ve ivme yakaladı. AK Partinin yere basan ayakları ilçe teşkilatlarıdır. Ayaklarımız sağlam olmazsa varılacak hedefe çok zor ulaşırız. Aldığımız görevin önemini bu açıdan değerlendirirsek manalanır. Yoksa birimizin adının teşkilatın bir yerinde zikrediliyor olması kişisel bir tatmin ve mutluluk oluştursa bile bu görevi yerine getirememenin verdiği zararı hiçbir kişisel beklentide ödeyemez. Maalesef bu tür faaliyetlerde bireysel kırgınlıklar, kızgınlıklar beklentilerin karşılanmadığı durumlarda ortaya çıkan duygulardır. Bunun zararı sadece o şehre, o insanlara ve o teşkilata değil özellikle AK Parti gibi ülkeyi yeniden kurgulayan ve ayağa kaldıran vurulacak en büyük darbedir.” şeklinde konuştu.
AK Parti Afşin İlçe Yönetimi Şu Şekilde Sıralandı
Gülşah Terzi Doğan Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, İsmail Kaya Teşkilat Başkanı, Bilal Karamazı Seçim İşleri Başkanı, Durdu Çaylı İdari ve Mali İşler Başkanı, Ümit Aslaner Halkla İlişkiler Başkanı, Adem Karabulut Tanıtımdan Sorumlu Başkan, Muhsin Nergiz Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan, Hasan Özbolat Mali İşlerden Sorumlu Başkan, Hikmetyar Özcan Ekonomik İşler Sorumlu Başkanı, Sefa Özdemir Arge’den Sorumlu Başkan, A.Kerim Taşdemir İlçe Sekreteri, Cafer Demir Yerel Yönetim Sorumlu Başkan’lığına getirildi.
Zeynep Taş, Mumtaz Şahan, Abdullah Kaya, Elif Demir, Mehmet Benli, Aliye Kaya, Sefa Koçer, Mehmet Özer, Hasan Basri Kara, Osman Şahindaş, Mehmet T.Kahraman, ve Necmettin Yücel ise, yönetim kutulu üyesi oldu.