İstikla İlköğretim ve Gazi Paşa İlköğretim Okullarında bulunan bir grup öğrenci Vergi Haftası nedeniyle Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Cehdi Cankurt’u ziyaret ederek haftalarını kutladı.
Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Cehdi Cankurt, ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür ederek, vergi bilincinin küçük yaşta başlaması gerektiğini ifade etti.
İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Hacı Abdulah Kurnaz, Öğretmenler Süleyman Alkaya, Murat Candansayar ile öğrencileriyle, Gazi Paşa İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Süreyya Ata, Öğretmenler Nusret Keleş, Mehmet Selran ve öğrencileri Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Cehdi Cankurt’a çiçek sunarak, haftalarını kutladılar.
Her yıl gelenek haline getirilen makam teslimi bu yılda yapıldı. Öğrenciler arasında seçilen Oğulcan Çelikhan isimli öğrenci ise makam koltuğuna oturarak, yapılan çalışmalar hakkında yardımcılarından bilgi aldı.
Ziyaret, Vergi Dairesi Müdürü Cehdi Cankurt’un öğrencileri, bina içerisinde gezdirmesiyle sona erdi.
