Elbistan Vergi Dairesi Müdürlüğü, Vergi Haftası çerçevesindeki ziyaret ve etkinliklerini sürdürüyor. Bu çerçevede Elbistan vergi Dairesi Müdürü Cehdi Cantürk, 24 yıldır vergi mükellefi olan Serbest Muhasebeci Kenan Cücük’ü işyerinde ziyaret etti.
Ziyarette Cantürk, Kenan Cücük’e Gelir İdaresi başkanlığı tarafından gönderilen bir plaketi takdim etti. Hafta nedeniyle bu yıl 4 ayrı meslek grubundan 3’er mükellefi ziyaret ettiklerini ve ziyaret ettikleri vergi mükelleflerinin yıllardır vergi mükellefi olan, vergisini yüksek ve zamanında yatıran, vergi dairesi ile hiçbir problemi olmayan kişiler olduğunu belirterek, Kenan Cücük’e bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar diledi.
Kenan Cücük ise Cehdi Cantürk’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, 1988 yılından bu yana vergi mükellefi olduğunu, o tarihten bu yana vergilerini zamanında ödediğini ve bugüne kadar vergi dairesiyle de hiçbir sorun yaşamadan mesleğini sürdürdüğünü söyledi.