İddialara göre 2 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 16.45 sıralarında 46 S 3055 plakalı otobüs ile 46 EZ 404 plakalı otomobil Ceyhan Mahallesi Devlet Hatun Caddesi ile Çiğdem Sokak’ın kesiştiği kavşakta çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yolda yürüyen Kalender Kaçar (74) ve Hatice Kaçar’a (68) çarptı. Kazada Kalender-Hatice Kaçar çifti yaralanarak olay yerine gelen ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otomobilde bulunan 9 aylık hamile Tuğba Altıntop (20), Ayşe Altıntop ise araç içerisinde sıkıştı.
Olay yerine çağırılan itfaiyenin müdahalesi sonrası sıkıştıkları yerden kurtulan Tuğba Altıntop Elbistan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırılırken, Ayşe Altıntop Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan Hatice Kaçar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.



