Geçtiğimiz günlerde milyonlarca öğrencinin merakla beklediği YGS sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte, dereceye giren ve Elbistan biricisi olan öğrencilerde açıklandı. Elbistan Aksu- Fem Dershanesi öğrencisi Mikail Doğan Elbistan birincisi ve Türkiye 343’üncüsü olarak yeni bir rekora imza attı.
Elde edilen başarı sonrası Elbistan Aksu- Fem Dershanesi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Dershane Müdürü Ahmet Söylemez, Elbistan’da son yılların en büyük ferdi ve kitlesel başarısını elde ettiklerini belirterek birinci olan öğrencileri Mikail Doğan’ı tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.
Söylemez yaptığı açıklamada, “Açıklanan sonuçlara göre toplam 6 puan türünün 6’sında da Aksu Fem Dershanesi öğrencisi ve Elbistan Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencisi Mikail Doğan Türkiye 343’cüsü Elbistan 1.si olmuştur. Öğrencimiz 6 dalda Elbistan birinciliğini elde ederek son yıllarda Elbistan’ımızda görülen en büyük dereceyi elde etmiştir. Okul öğretmenlerine velisine kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Aksu-Fem dershaneleri olarak 20 yıldır Elbistan eğitimine katkıda bulunmaktayız. Binlerce öğrencimizi üniversiteye yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yıl da hem bireysel hem kitlesel olarak elde edilen bu başarıda emeği geçen fedakâr öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ailelerine, Milli Eğitim camiasına ve başarının adresini değiştirmeyen idari kadromuza teşekkürü bir borç biliyoruz.
YGS ile ayrı bir gurur yaşadık. Şimdi sıra LYS’de. Dershanemizin öğrencisi olsun ya da olmasın tüm öğrencilerimize LYS’de başarılar dileriz. Siz de hayallerinizdeki üniversiteye güvenilir bir kadroyla kavuşmak istiyorsanız dershanemize bekliyoruz. 5 Mayısta yeni sezon kursumuza başlıyoruz” dedi.
