Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Banu Avar, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Gazeteci-Yazar Banu Avar, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın ailesini ziyaret etti. Avar, daha sonra aileyle birlikte şehidimizin mezarını ziyaret ederek dua okudu.

Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 14 Mayys 2012 10:48

“Kaçın Demokrasi Geliyor” konulu söyleşi ve imza gününe katılmak üzere Göksun’a gelen Gazeteci-Yazar Banu Avar, söyleşi öncesinde Elbistan’a gelerek 24 Nisan 2012 tarihinde Bingöl’ün Genç İlçesi’nde PKK’lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Kemal Özdoğan’ın ailesini evinde ziyaret etti. Şehidimizin babası Kemal Özdoğan ile annesi Saniye Özdoğan’a başsağlığı dileklerinde bulundu.

Avar, daha sonra aileyle birlikte Gariplik Mezarlığı’na geçerek şehidimizin mezarını ziyaret etti. Bizim Elbistan Gazetesi Kurucusu ve Sahibi Hasan Göçer ile gazetemizin Köşe Yazarı Tarih Araştırmacısı Adnan Güllü’nün de eşlik ettiği Avar, şehidimizin mezarı başında gözyaşlarına hakim olamadı. Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından dualar edildi.

Oğlunun mezarı başında gözyaşlarına hakim olamayan şehidimizin annesi Saniye Özdoğan’ı Banu Avar teselli etmeye çalışırken, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Özdoğan’ın mezarına üzerinde ‘Rahat uyu biz varız. Türk Milleti’ yazan siyah bir çelenk bıraktı.

Banu Avar daha sonra Bizim Elbistan Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Hasan Göçer, Banu Avar’a 12 Şubat ve Elbistan Dergisi’ni hediye ederken, Köşe Yazarımız Tarih Araştırmacı Yazar Adnan Güllü ise derginin içeriği ve Elbistan’ın tarihi hakkında Avar’a bilgiler verdi.

Banu Avar, ziyaretin ardından söyleşiye katılmak üzere Göksun’a geçti.

Banu Avar Kimdir?

1955 Eskişehir doğumlu olan Gazeteci-Yazar Banu Avar, Süreç Dergisi ile başladığı gazetecilik hayatında Günaydın, Dünya, Vatan, Politika gibi gazetelerde muhabir olarak görev yapıp birçok yazı dizine de imza attı. Yüksek lisansını Londra City Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra BBC TV belgesel kurslarını bitiren Banu Avar, BBC Türkçe bölümünde yapımcı ve sunucu olarak çalışıp TRT’nin Londra muhabirliğini üstlendi. 32. Gün’ün ilk yıllarında programın Londra muhabirliğini de üstlenen Avar, 1999’da TV 8’in belşgesel bölümünü kurdu ve 2004 yılına kadar 30’un üzerinde belgesele imza attı. 2004 yılında TRT 1’de Sınırlar Arasında programının yapımına başlayan Avar, beğeniyle izlenen programı 2008 yılına kadar sürdürdü.

Meslek yaşamı boyunca birçok televizyon ve gazetede çeşitli program ve yazılara imza atan, bu programlarla da birçok prestijli ödül alan Avar’ın 5 de kitabı bulunuyor.

 
 
 
 
 
 
 
Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com