Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Ergün Taşolar'dan İmralı Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Teşkilatı Basın sözcüsü Ergün Taşolar bir basın açıklaması yaparak; "Milliyetçi Hareket Partisi olarak Üçlü koalisyonda asılmasına karşı olmasaydık 7 saat 20 dakika neden görüşüldü?" dedi.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 1 Tarih  Tarih : 15 Haziran 2012 11:18

            Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Teşkilatı Basın sözcüsü Ergün Taşolar bir basın açıklaması yaparak  “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Üçlü koalisyonda asılmasına karşı olmasaydık 7 saat 20 dakika neden görüşüldü?” dedi.

Taşolar açıklamasına şöyle devam etti:  Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli için “ ‘İmralı canisini sen asmadın beni konuşturma elimde delilim var’ diyen Sayın Başbakan eğer biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Üçlü koalisyonda asılmasına karşı olmasaydık 7 saat 20 dakika neden görüşüldü?

Rahmetli Sayın Erbakan'ın daha önceki iktidarı döneminde Avrupa insan hakları beyannamesine atmış olduğu bir imzadan dolayı İmralı canisinin asılmasının önü daha yakalanmadan önce kesilmiştir. Ben burada idam konusunu açıklamak ve tüm Türk halkını bilgilendirmek istiyorum. Hani her konuşmalarında terörist elebaşını siz yakaladınız niye asmadınız diye bilgisizce kulaktan duyma sözlerle ağır ithamlarla Milliyetçi Hareket Partisi’ne acımasızca yükleniyorlar. Ama bunun doğruluk payı sıfırdır. Çünkü İmralı canisi 15 Şubatta Kenya'da yakalandığında MHP TBMM'de yoktu. Rahmetli Sayın Ecevit azınlık hükümetiydi. Daha sonra yapılan genel seçimde MHP meclise girmiştir. Bundan sonraki süreçte MHP o caninin asılması için dimdik durmuş ve asılması konusunda ısrar etmiştir. 7 saat 20 dakikalık görüşme sonunda şu sonuç ortaya çıkmıştır.  Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi “asamazsınız” diye bir bildiri yayınladı. DSP-ANAP koalisyon ortakları da asılmasın diye görüş bildirdiler. Sadece MHP asılsın diye dimdik ayakta durmuştur ve bu caninin dosyası bekletilmiştir. Buna karşılık eğer dağda, şehirde, kasabada, her nerede olursa olsun herhangi bir terör eylemi yapılırsa o zaman Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin kararını dinlemeden dosyayı TBMM'ye getirerek senin İdamını gerçekleştiririz diye İmralı canisinin hayatına karşılık Türk halkının hayatını kasko etmiştir ve 2002 yılında AKP hükümeti sıfır terörle devir almıştır. Yeni kurulan AKP , DYP, ANAP, DSP, CHP, SP, YTP ve bağımsızlar olmak üzere idamı kaldırmak için bu partiler oy kullanmıştır. Ama gel gör ki 10 yıllık AKP döneminde sıfır terörle aldığı ülkeyi 1044 tane vatan evladını şehit vermiştir.”

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 1 yorum yazylmy?tyr.

M.Mustafa KAR [ 15 Haziran 2012 13:07 ]

Sayın Taşolar Bilerek mi yoksa sadece MHP yi aklamak için mi konuştunuz. Rahmetli Erbakan Hoca hangi tarihte İdamının kaldırılması için imza atmıştır. Bu iddianız Erbakan Hoca'nın 40 yıldır sürdürdüğü Milli Görüş ilkelerine taban tabana zıt bir iddiadır. Sizi Muhterem Erbakan'ı anlayabilmeniz için Milli Görüş nedir, önce bunu anlamanız gerektir. Bunun için internetten MİLLİ GÖRÜŞ Yazıp tıklarsanız (kendi partiniz siteleri de dahil) bir şeyler öğrenmeniz mümkündür. Parlamentoda MHP nin oyları Öcalan'ın asılması için oy çokluğu yok idiyse koalisyonu bozamaz-mıydınız. Bir de şunu açıklar mısınız. O kolalisyon döneminde Ülkemiz için hangi hayırlı icraatları gerçekleştirdiniz?

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com