Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Çelik'ten Saldırıya Kınama

Diyanet-Sen Elbistan Temsilcisi Ahmet Çelik, yaptığı açıklama ile Hakkari'deki hain saldırıyı kınadı.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 20 Haziran 2012 11:22

Hakkari’deki hain saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah’tanb rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı dikeyen Diyanet-Sen Elbistan Temsilcisi Ahmet Çelik, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Göstere göstere yapılan terör saldırıları, daha önce defalarca görülen karanlık oyunların bir yenisinin sahneye konulmasından ibarettir. Bütün bir toplumun içini acıtan terör, beslendiği kaynaklarla aslında geleceğimizi karartmayı, ülkemizi demokrasiden ve insan haklarından uzaklaştırmayı hedeflemektedir. Dün olduğu gibi bugün de, ülkemiz ne zaman insan hakları, gelişmiş bir demokrasi ve çağdaş hukuk prensipleri açısından dünya standartlarına ulaşmak için adım atsa, şer odakları da hemen atağa geçip koca bir halk üzerinde kanlı oyunlarını devreye sokmaktadırlar.

Son günlerde meydana gelen karanlık olayların hepimizi üzdüğü ve endişeye sevkettiği bir gerçek olsa da, buna karşı ortaya konacak çözüm önerilerinin, bu karanlık olayları planlayanların amaçlarına hizmet etmeyecek şekilde olması zaruridir. Terörden olduğu kadar, darbelerden ve olağanüstü hallerden de canı çok yanan insanımız, hâinlere en güzel cevabı sağduyu, dostluk ve kardeşlik mesajlarıyla verecektir. Milletimizin yapması gereken, meydana gelen üzücü olayları, çirkin emelleri için kullananların kışkırtmalarına gelmemek; insan hakları ve demokratik alandaki kazanımlarımızı kaybettirecek düşünce ve hareketlere prim vermemektir. Parti, mezhep ve etnik kimlik ayırımı yapmadan teröre karşı ortak tavır almak; şer odaklarına boyun eğilmeyeceğini birlik ve beraberlik tablosuyla ortaya koymaktır. İster demokratik açılım ister kardeşlik projesi, adı ne olursa olsun, insanımızın birlik, beraberlik ve sulh atmosferinde yaşaması ve demokrasimizin maneviyata da açık en üst çizgiye çıkarılmasına sağduyu ile katkıda bulunmaktır.

Bu vesileyle, kanlı ellerin saldırılarında ahirete yürüyenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi sunuyor; acılı ailelere ve bütün milletimize taziyetlerimi arz ediyorum. Milletimizin, metanetli ve vakur duruşuyla bu badireleri de atlatıp hak ettiği aydınlık günlere ulaşacağını ümit ediyorum.”

 

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com