Elbistan Sanayici ve İşadamları Derneği (ELSİAD) üye firmaların tanıtımının yapıldığı ve üyeler arasındaki tanışma ve kaynaşmayı güçlendirmek amacıyla ilki Kent Park AVM’de düzenlenen firma tanıtım günleri, Özden Mobilya Showroom’la devam etti.
Sanayi Sitesi’nde yer alan Özden Mobilya Showroom’da kahvaltı eşliğinde yapılan programda ev sahipliğini firma sahibi Eyüp Topçu yaptı.
Kahvaltıdan sonra firma hakkında sinevizyon eşliğinde bir sunum yaparak bilgi veren firma sahibi Eyüp Topçu, soruları da cevaplandırdı.
Programda bir konuşma yapan ELSİAD Genel Sekreteri İlyas Bolat ise, “Bu güzel kahvaltıdan dolayı Özden Mobilya’ya teşekkür ediyoruz. Bu kahvaltı sayesinde biz ve değerli üyelerimiz Özden Mobilya’yı daha yakından tanımış olduk. Biz bu tür programların firmalarımıza olumlu yönde değer katacağı inancındayız. Firmalarımızdan gelen talepler doğrultusunda bu etkinliğimizi yapmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadarıyla Elbistan’a ve Elbistanlı işadamlarına hizmet sunmaya devam etmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.”