Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

"Her Gün Bir Ocağa Ateş Düşüyor"

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, son zamanlarda terör olaylarının sıkça arttığını ve her gün bir ocağa ateş düştüğünü söyledi.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 08 A?ustos 2012 12:08

Hakkari’de 8 şehit verdiğimiz PKK terör saldırısının ardından yazılı bir açıklama yapan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, terör saldırılarının son zamanlarda sıklaştığını belirterek; “Gün geçmiyor ki bir karakolumuz basılmasın, gün geçmiyor ki bir ananın yüreğine ateş düşmesin” dedi.

Demir, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Ey Türk titre ve kendine dön, bu vatan toprakları bu kadar ucuz değil! Uğrunda binlerce şehit verilmiş. Doğusuyla batısıyla bir bütün olan bu topraklar üzerinde oynanan oyunları görmüyoruz, sanki gözlerimiz mühürlenmiş. Huzur içinde yaşayan kız alıp kız vermiş kökleri bir bütün olan bu toplumu bölme çabalarını ve bu çabalara uşaklık edenleri görelim artık. Yeter demenin zamanı geldi. Gün geçmiyor ki bir karakolumuz basılmasın, gün geçmiyor ki bir ananın yüreğine ateş düşmesin. Birkaç çapulcu bu gücü nerden ve nasıl alıyor. Biliyor ve inanıyoruz ki; Türk ordusu imanlı ve güçlü bir ordudur, birkaç çapulcuya pabuç bırakmaz. Türk askerini tutan ve bir aslan gibi ileri atılmasını durduran hükümete soruyoruz; amacınız ne? Bu artık başarısızlık diye adlandırılacak bir olay değil. Artık bu milleti tozpembe yalanlar ile kandırmaktan vazgeçin. Kapalı kapılar arkasında verdiğiniz sözler sizi bu hale getiriyor ise çıkın bunları açıklayın. 

Bu halk artık iftar sofralarında otururken televizyonlardan şehit haberleri duymaktan sıkıldı. Sizler lüks sofralarda iftar yaparken her gün bir ocağa ateş düşüyor. Gündemi farklı konular ile işgal edip gizli görüşmeler ile bu vatanı kimler nereye ve kimlere peşkeş çekiyor. Bu kadar sorun içerisinde biz kendi meselemizi çözememişken Amerika’nın büyük Ortadoğu projesinin piyonu gibi Suriye ile uğraşıyoruz. Bu vatan bu kadar ihanet halkasını bir arada yaşamadı. Karakol basılıyor, çatışma bitiyor takviye geliyor, dağı taşı bombalıyor. Şimdi soruyoruz; takviye niye geç geliyor? Gizli görüşmeler ile görevlendirdiğiniz, özel yetkiler ile giydirdiğiniz o istihbarat ne iş yapıyor, uyuyor mu, uyutuluyor mu? Bu vesile ile son günlerde Şehit olan yiğitlerimizin ailelerine Yüce yaratandan sabır ve baş sağlığı, gazilerimize de şifalar diliyoruz” dedi.

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com