Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

TFF Heyeti Saha ve Soyunma Odalarını İnceledi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) bir heyet Elbistan'a gelerek bu yıl yine Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Elbistan Belediyespor'un maçlarını oynayacağı sahayı ve soyunma odalarında incelemelerde bulundu. Yapılan denetimler sonunda değerlendirmelerde bulunan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, bazı küçük eksiklikler dışında Elbistan Belediyespor'un saha ve soyunma odalarının lige hazır olduğunu söyledi.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 1 Tarih  Tarih : 10 A?ustos 2012 10:56

TFF Genel Sekreter Yardımcısı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri konfederasyonu (TASKK) Genel Başkan Yardımcısı ve BAL Koordinatörü Adnan Ersan ile TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi Elbistan Belediyespor’un BAL’da maçlarını oynayacağı Elbistan kapalı Spor Salonu yanında çim saha ile spor salonu içerisinde rakip ve ev sahibi takımların kullandığı soyunma odalarında incelemelerde bulundular. TFF heyetine Malatya ASKF İl Temsilcisi Seyfullah Özdemir, TFF Kahramanmaraş İl Temsilcisi Baki Kale, Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ergün Önal ve Başkan yardımcısı ve TFF İl Temsilcisi Yardımcısı Akif Arslan ile Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz, Elbistan Belediyespor Başkanı Ragıp Güllü ve Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Yılmaz eşlik etti.

Ersan; “Elbistan’da Sentetik Saha Olursa İyi Olur”

Yapılan incelemeler sonunda değerlendirmelerde bulunan BAL Koordinatörü Adnan Ersan; “Elbistan her bakımdan il olmayı hak eden bir ilçemiz. 100 bine yakın nüfusu ile inşallah o da olur. Sahamızı gördük, güzel, futbol oynamaya müsait, daha da güzel olabilir. Bu sahanın bir alternatifinin olmasında yarar var. Elbistan’da kış şartları ağır geçiyor. Yani en kısa zamanda bir de sentetik saha olsa, herhalde daha da iyi olur” dedi.

Sahanın tribün eksiğiyle ilgili sorulan bir soru üzerine ise Ersan; “Bizim profesyonel kulüplere ayrılan bir fonumuz var. O fondan, proje karşılığında federasyon ciddi bir yardımda bulunabilir. Bu para ancak profesyonel kulüplere yetiyor. Türkiye’de 125 tane profesyonel kulüp var. Bölgesel amatör ligde ise 160 tane kulübümüz var. Onun için böyle bir şeyi söylersek yalan olur. O nedenle yerel kaynakları, kaymakamlığımızı, valiliğimizi, belediye başkanlığımızı devreye sokmak gerekiyor. Sayın başkanımızın girişimi ile bu sorun sanırım hallolur. Ama inşallah gelecek yıl Elbistanspor’u üçüncü lige yolcu edersek, niye olmasın?” şeklinde konuştu.

Eserdi; “Bazı Eksikliklerin Dışında Saha ve Diğer Kısımlar Lige Hazır”

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise; “2012-2013 Bölgesel Amatör Ligi müsabakalı öncesinde, Elbistanspor Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Spor Müdürümüz ile birlikte sezon öncesi stadımızın her yıl olduğu gibi denetimini yapıyoruz. Burada gördüğümüz gibi geçmiş yıllara göre biraz daha iyi düzenlemeler var. Özellikle saha zemini konusunda İlçe Spor Müdürümüz Mustafa Bey burada çok güzel şeyler yapmış. Sayın başkanımızda kulüp olarak buraya bütün desteğini veriyor. Belediyenin de desteğinin olduğunu biliyorum. Sahada ve soyunma odalarında tespit ettiğimiz eksikleri arkadaşlarımıza bildirdik, en kısa zamanda tamamlayacaklar. Elbistanspor’a başarılar diliyorum. Bizde Futbol Federasyonu olarak her zaman gösterdiğimiz iyi ilişkilerin devam edeceğini umuyorum. Bizlerde bu anlamda kulübümüze yapabileceğimiz yardımlar konusunda hazırız” sözleriyle yapmış oldukları denetimlerin bir değerlendirmesini yaptı.

Elbistan Belediyespor Kulübü Başkanı Ragıp Güllü ise sezona hazır olduklarını belirterek; “TFF’den gelen heyet sahamızı ve soyunma odalarımızı inceledi. Şu anda bir problem olmadığını söylediler. Kulübümüze ve stadımıza onay verdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu sezon BAL’da başarılı olarak üçüncü ligin kapılarını aralamayı hedefliyoruz” dedi.

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 1 yorum yazylmy?tyr.

murat yazgan [ 10 A?ustos 2012 21:05 ]

başarılar

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com