Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Hastane Müdürlüğü'ne Mehmet Doğan Atandı

Elbistan Devlet Hastanesi’nde boş bulunan İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'ne Mehmet Doğan atandı. Doğan, Sağlık Meslek Lisesi'nden öğretmeni olan Durmuş Köse'den görevi devraldı.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 09 Kasym 2012 11:38

İlçemizin sağlık yönetimindeki yeni yapılanma çerçevesinde Türki Kamu Hastaneleri Birliği Kahramanmaraş Genel Sekreterliği tarafından Elbistan İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’ne Mehmet Doğan atandı. 1980 Elbistan doğumlu olan ve 2002 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi’ Odyometri Bölümü’nden mezun olan Mehmet Doğan, 12 yıldır devlet memuru olarak görev yaparken, halen Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi üzerine yüksek lisans yapıyor.

Mehmet Doğan, yeni atandığı görevi dün Durmuş Köse’den devralarak görevine başladı. Görev devir teslimi sırasında bir açıklama yapan Durmuş Köse, Mehmet Doğan’ın Sağlık Meslek Lisesi’nin öğrencisi olduğunu belirterek; “Ben hep öğrencilerime aktif olmalarını önerdim, ülkemize hizmet eden insanlar olmalarını telkin ettim. Eğitimleri sırasında vatan, millet ve Allah sevgisini hiçbir zaman unutmamalarını istedim. Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Elbistan Devlet Hastanesi hastane müdürleri benim öğrencilerim.

Hastanemiz ise günlük 2 bin 500 kişiye poliklinik hizmeti veren bir kurum ve şuanda Elbistan’ın en büyük kurumları arasında yerini alıyor. O nedenle burada görev yapan yöneticilerin yükü ağır ve öğrencilerimin bu görevi layıkıyla yapacaklarına inanıyorum. Mehmet Doğan benim öğrencim ve ben koltuğumu öğrencime bırakmaktan gurur duyuyorum. Bizler Elbistan sevdalısı insanlarız ve nerede görev verirlerse orada da görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteririz. Başarılar diliyorum” dedi.

Elbistan Devlet Hastanesi İdare Mali İşler Müdürü Mehmet Doğan ise, öğretmeni Durmuş Köse’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; “Bu bir bayrak yarışıdır ve bizden önceki idarecilerden aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için mücadele edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, Elbistan ve bölge halkına sağlık alanında en güzel hizmeti sunmaya çalışacağız” dedi.

 

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com