Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Özel Yıldız, Şanlıurfa Gezisi Düzenledi

Özel Elbistan Yıldız İlköğretim Okulu, Şanlıurfa ve çevresine gezi düzenledi. 19 Mayıs 2010 sabah 06:00 da okul bahçesinden hareket edilen geziye okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 21 Mayys 2010 11:18

Öğrencilerin Şanlıurfa’yı son derece beğendiklerini ve yöresel kıyafetlerini alıp geziye yöresel kıyafetleri ile devam ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Nurullah Çelebi Köker şunları söyledi; “Özel Elbistan Yıldız İlköğretim Okulu olarak 2009-2010 eğitim öğretim yılı sosyal ve kültürel etkinliklerinden bir tanesini daha güzel ve beğeni ile gerçekleştirdik. Bu sene il dışı gezimizi okul aile birliği toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda Şanlıurfa ve çevresine yaptık. Dopdolu bir program ile gezimize başladık.

Sabah 06.00’da okul bahçesinden hareket ettik. Öz Elbistan otobüs işletmesine de ayrıca bize son model araç tahsis ettiği için teşekkür ediyorum. Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde mesire ve piknik alanında hep beraber sabah kahvaltısı yaptık. Tekrar araçlarımız ile Atatürk Barajı’na doğru yol almaya başladık. Burada kalabalık yerli ve yabancı turistler ile karşılaştık. Baraj mesire ve seyir tepesinden bir süre baraj seyri yaptık. Araçlarımız ile buradan Şanlıurfa merkeze doğru yola çıktık. Şanlıurfa’da bizi eski sosyal bilgiler öğretmenimiz Süleyman Badıllı Bey karşıladı ve rehberliğimizi yaptı.

Külliye şeklinde bulunan Balıklı Göl, Hz. İbrahim (a.s.) ateşe atıldığı yer, Ayn Zeliha, tarihi Dergah camii ve çevresi, Urfa kalesi civarı, Ulu Camii’yi gezdikten sonra Gülizar Konukevinde Urfa yemeklerinden oluşan zengin yemek menüsü ile öğle yemeği yedik. Yemek sonrası tarihi kapalı çarşı ve bedestan gezimizi başladı. Buradan ulusal yayın yapan Kanal Urfa televizyonunu ziyaret ettik. Burada bize yakın ilgi gösterildi. Yayın ve kanal sorumluları televizyon binasını ve stüdyolarını gezdirdiler” dedi.

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com