97. Dönem Kaymakam Adayları’ndan olan ve Elbistan Kaymakamlığı’nda stajını tamamlayan Elbistanlı Hemşerimiz Cuma Çotu, İçişlerli bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 5 Temmuz 2010 tarihli onayıyla Çorumun Uğurludağ İlçesi’ne kaymakam vekili olarak atandı.
Uğurludağ Kaymakam Vekili Cuma Çotu, ilçeye de giderek görevine başladı.
Cuma Çotu Kimdir?
1984 Elbistan doğumlu olan Cuma Çotu, ilk ve ortaöğrenimini Elbistan’da tamamladıktan sonra 2007 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.
Vakıflar Bankası’nda müfettiş yardımcısı olarak görev yapan Çotu, Manisa’nın Kırkağaç İlçesi’nde yedek subay olarak vatani görevini tamamladıktan sonra 2009 yılında İçişleri Bakanlığı’nca açılan 97. dönem kaymakamlık sınavını kazandı. Elbistan Kaymakamlığı’nda Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak kaymakamlık Refikliği Stajını tamamlayan Cuma Çotu’nun ilk görev yeri, Çorum’un Uğurludağ İlçesi oldu.