Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Yalçınöz, Görevi Çıplak'a Devretti

Eğitim-Bir-Sen Elbistan Temsilcisi Nuri Yalçınöz, Pazar günü gerçekleştirilen kongre sonunda görevi Tahsin Çıplak'a devretti. Tek liste halinde gidilen kongrede Çıplak ve ekibi, kongreye katılanların tamamının oyunu aldı.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 05 Ekim 2010 10:15

Memur Sendikaları (Memur-Sen) Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Elbistan Temsilciliği’nin Olağan Kongresi Pazar günü AEL Misafirhanesi’nde gerçekleştirildi. Temsilci Nuri Yalçınöz’ün aday olmadığı kongreye tek liste halinde gidildi.

Memur-Sen Elbistan Temsilcisi Mehmet Bolat, Diyanet-Sen Elbistan Temsilcisi Ahmet Çelik, Sağlık-Sen Elbistan Temsilcisi Halil Akın, Enerji-Bir-Sen Elbistan Temsilcisi Tacettin Dal’ın da katıldığı kongrenin açılış konuşmasını Nuri Yalçınöz Yaptı, kongrede aday olmayan Yalçınöz; “Bu zamana kadar bana destek veren yönetim kurulundaki ve emeği geçen tüm arkadaşlara şükranlarımı sunar, teşekkür ederim. Elbistan’daki öğretmenlerimize ve sendika üyelerimize iyi hizmetler vereceğine inanıyor, yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Elbistan Temsilci Adayı Tahsin Çıplak, ilçe temsilciliğinin kongre sonunda belirlenecek olmasının Elbistan’da bir ilk olduğunu belirterek şunları söyledi; “Bu ilki başarmasından dolayı sendikamızın tüm yönetim kurulu üyelerine ve eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu süreye gelinceye kadar emeği geçen herkes bizim için ayrı bir değerdir. Ben, onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim süreci açıklandıktan sonra 7 arkadaşımızla birlikte yönetim kurulu ve ilçe temsilciliğine adaylığımızı açıkladık. Bu arkadaşlarımıza benimle birlikte çalışma teveccühü gösterdikleri için teşekkür ediyorum.

Sendikalar, demokrasinin en vazgeçilmez unsurlarıdır. Demokrasiyi geliştiren kurumlar olarak sendikalar sadece üyelerin değil, aynı zamanda toplumun diğer kesimlerinin de sesi olmalıdır. Toplumda ezilen, sömürülen, hakları gaspa uğrayan, eğitim ve çalışma hakları ellerinden alınan insanların da sesi olmalıdır.

Sendikamızı yaşasın-kahrolsun sloganlarının sığ dünyasına hapsetmeden hizmet sendikacılığı düzeyine getirme çabası içerisinde olacağız. Ne aldatanlardan, ne de aldatılanlardan olacağız. Ülkemizin gelenek ve göreneklerine, ahlak yapısına uygun muhafazakâr, insan hak ve hürriyetlerini hayatın her evresinde savunan sosyal demokrat, bu ülke ve millet için her türlü hizmeti verme ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmama noktasında milliyetçi olacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi ve Tahsin Çıplak ile listesi kongreye katılan 173 kişinin oyunu alarak Eğitim-Bir-Sen Elbistan Temsilciliği’ni oluşturdular.

Seçimin ardından görevi Tahsin Çıplak ve ekibine devreden Nuri Yalçınöz, yeni yönetime başarılar diledi.

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com