Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

"Dernek Benzetmesi Anlamsız Bir Mana Taşımaktadır"

Geçtiğimiz günlerde Aksu TV'deki Kadraj programına katılan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Bünyamin Kılıç'ın CHP ve MHP'nin dernek görüntüsü verdiği yönündeki açıklamalarına CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Mehmet Uzun'dan cevap geldi. Uzun, "AKP İlçe Başkanının partimizle ilgili dernek benzetmesi gereksiz, anlamsız bir mana taşımaktadır. Çünkü dernek denince hepimizin aklına Deniz Feneri Derneği ve Türkiye'de son yıllarda yapılan türlü yolsuzluklar gelmektedir" dedi.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 1 Tarih  Tarih : 05 Kasym 2010 13:22

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Bünyamin Kılıç, geçtiğimiz günlerde Aksu TV’de yayınlanan Kadraj programında CHP ve MHP’nin partiden ziyade dernek görüntüsü verdiğini ifade ederek, “ CHP ve MHP ilçe örgütleri çalışmalarını bir partiye yakışır biçimde yapmıyorlar. Partiden ziyade dernek görüntüsü veriyorlar” dedi.

Başkan Kılıç’ın açıklamasına ise CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Mehmet Uzun tepki gösterdi.

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Uzun, şunları söyledi; "Geçtiğimiz günlerde AKP İlçe Başkanının partimizle ilgili dernek benzetmesi gereksiz, anlamsız bir mana taşımaktadır. Çünkü dernek denince hepimizin aklına Deniz Feneri Derneği ve Türkiye de son yıllarda yapılan türlü yolsuzluklar gelmektedir. Bu yüzden bir konuda örnek verirken aynı konunun sizi göstermesi hususunu göz ardı etmeyin.

Türk siyasi hayatının köşe taşı olan, ilk siyasi parti olarak hayatımıza katılan CHP’nin Kuvay-i Milliye ruhunun ta bu günlere dek gelmesine en büyük emeği sarf ettiğini biliyoruz. Cumhuriyetin kuruluşundan bu güne kadar onu korumak ve kollamak için gözünü budaktan esirgemeyen insanların buluştuğu bir siyasi oluşumu; Dernek, benzetmesi ile hafife aldığını zannetmek aymazlığın ta kendisidir.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün temellerini attığı, sosyal hayatımızın en büyük öğesi haline gelen CHP bu onurun mutluluğunu yaşarken, bazı arkadaşlarımızın popülist bir yaklaşımla had bilmezlik sınırlarını zorlamaları ciddiyetle bağdaşmadığı ölçüde çirkin bir hal almıştır. CHP’nin kurucuları bağımsızlık savaşına imza koyan insanlardır. O yıllardan bugüne tertemiz bir geçmişle halkımızla beraber el ele kol kola yürüyen insanlardır. CHP kurulduğu günden bu yana hiçbir dönemde yolsuzluk usulsüzlük dosyalarında yer almamıştır. Ancak dün diyebileceğimiz tarihte kurulan partiler Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en büyük yalan, talan ve vurgun dosyalarına girmişlerdir.

CHP’nin ulaşılamayan erdemli duruşunun ve yıkılmaz inancının birçok siyasi oluşuma örnek teşkil ettiğini düşünüyoruz. CHP ilke ve inançları Türkiye Cumhuriyetinin gençlerine ışık tutmaktadır. Siyaset zor ve meşakkat isteyen bir iştir. Siyaset yapan arkadaşlarımızın belli bir donanıma, belli bir birikime ve belli bir kimliğe sahip olması gerekmektedir. Çünkü siyaset hafifliği, körü körüne inatçılığı bünyesinde barındırmayacak kadar ağır bir iştir”

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 1 yorum yazylmy?tyr.

NAR [ 08 Kasym 2010 13:11 ]

Başkan, iyi söylemiş güzel söylemiş te manasızca konuşmuş. 'Anlam' zaten 'mana' demektir.

'Anlamsız bir mana' derken 'manasız bır mana' demiş oluyorsun ki, bundan daha fazla manasızca bir laf edilmezdi hani.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com