13 Aralık 2010 tarihinde Elbistan’da hayata geçecek olan aile hekimliği uygulamasında görev alacak olan aile hekimlerinin işlerinde kullanacakları yazılımı tespit edebilmeleri için Tabipler Odası Elbistan Temsilciliği’nin organizesiyle bir seminer düzenledi.
Elbistan Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen seminerde Büyük Doğu Yazılım Bilgisayar Medikal Elektronik Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Neurogle isimli yazılımını tanıttı.
Şirketin Satış ve Pazarlama Koordinatörü Samet Gürsoy tarafından yazılım hakkında doktorlara detaylı bilgiler verildi. Gürsoy, Neurolog’un hekimlerin hemen hemen birçok ihtiyacına cevap veren bir yazılım olduğunu ve bunun da binlerce hekim tarafından kullanıldığını belirtirken, müşterilerine anında profesyonel teknik destek hizmetleri sunduklarını belirtti.
Tabipler Odası Elbistan Temsilcisi Dr. Kemal Halitoğlu, aile hekimliği uygulamasında görev alacak doktorların görevlerini yaparken kendilerine yardımcı olacak yazılım programın iyi olması gerektiğini belirterek; “Bu nedenle de böyle bir seminer organize ettik. Aile hekimliği uygulamasında hastaların en son hastaneye ne zaman gittiği, hangi doktora muayene olduğu, tekrar ne zaman kontrole gitmesi gerektiği gibi tüm ve detaylı veriler bilgisayar ortamında saklanacak ve böylelikle hekimler hastalarını daha iyi takip edebilecekler. Bunu da bir yazılım programıyla yapacağız. Piyasada bununla ilgili birçok yazılım var ama bizim için önemli olan satış sonrasında sundukları teknik servis desteğinin çok iyi olmasıdır. Bu şartları taşıyan yazılımın en iyisini almaya çalışacağız” dedi.