.
Alınan bilgilere göre 29 Ocak 2011 Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesinde bir işyeri kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. İşyeri sahibinin polise haber vermesinin ardından olay yerine gelerek araştırma yapan ekipler, hırsızlığı yaşları 18’den küçük olan 2 çocuğun gerçekleştirdiği bilgisine ulaştı.
Hırsızların eşkallerini tespit eden polis, hırsızlık olayından birkaç saat sonra küçük hırsızları kıskıvrak yakaladı. Küçük hırsızlar gözaltına alınarak emniyete götürülürken, işyerinin kapısını çekiç ve testere ile açtıklarını, aletleri de Hocazade Camii arkasındaki boş inşaata attıklarını söyledi.
Bunun üzerine hırsızların verdiği adrese giden polisler, çekiç ve testereyi inşaatta buldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.