Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

Avrupa'nın Yıllardır Kullandığı CASE-IH Elbistan'da

Yarbılar Şirketler Gurubu, Traktör pazarının lideri olan, Türk Traktör tarafından üretilen dünya devi CASE-IH'i Elbistan pazarına getiriyor. Yarbılar Şirketler Gurubu tarafından yapılan girişimler neticesinde, bölge çiftçileri CASE-IH'le tanışacak.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 28 ?ubat 2011 10:02

Traktörün Ferrarisi’ni Elbistan’da satışa sunmanın haklı gurunu yaşadıklarını ifade eden Yarbılar Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yarbı, Mart ayının ilk haftasında Battalgazi Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde şubelerini hizmete açacaklarını belirtti. Yarbı yaptığı değerlendirmede,” Türk Traktör Fabrikası CASE-IH ‘yi yaklaşık sekiz yıldan beri üretiyordu ancak sadece ihraç ediyordu. 2007 yılından bu yana iç pazarda da bayilikler verilerek satışa sunulan CASE-IH girdiği her bölgede büyük ilgi gördü. Türk Traktör, dünyanın en büyük tarım makineleri üreticisi CNH’nin CASE-IH markalı traktör, biçerdöver ve pamuk toplama makinelerini Türk çiftçisinin hizmetine sundu. Türkiye CNH’in Küresel stratejisinde önemli yer tutuyor, Türkiye’nin büyük tarım potansiyelinin rnekanizasyon seviyesinin yükseltilmesi ile istenen verime ulaşılabilecektir. Ayrıca traktör satışlarımızda devlet destekli, 5 yıl ödemeli, düşük vade farkı bulunmaktadır. 79 ülkeye CASE-IH modelleri ihraç ediliyor. Türk Traktör Fabrikasında 2010 yılında 28,940 adet Traktör üretilerek Türk pazarının 3’de 2’sini karşılamaktadır. Üretimin bu kadar fazla olmasına rağmen bayiler sıra beklemektedirler. 200 yıllık geçmişi olan ve Avrupa’da yıllardır kullanılan CASE-IH, Elbistan’a kazandırmanın haklı gurunu yaşıyoruz” dedi.

Türk Traktör’den rekor üretim sağlandığını kaydeden Yarbı, şubelerinin açılış töreni sonrası 11 Mart 2011 tarihinde çiftçiler ile Ankara’da Türk traktör fabrikasına 2 günlük gezi düzenleyeceklerini söyledi.

30 yıldır Elbistan’da 2.el Traktör, petrol, inşaat ve tarım sektöründe önemli projelere imza attıklarını kaydeden Yarbı, CASE-IH şubesinin yanında tüm yedek parça servis ve satış olanaklarını bünyelerinde barındırdıkların ifade etti

 

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com