Anasayfa | Eczanelerimiz | İletişim-Künye | Resmi Kurum telefonları | Haber Ara | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Takvim

Sayaç

"Yarış İçin Gitmedik, Birbirimize Destek Olmak İçin Gittik"

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı'na getirilen Yunus Kaan Kısaca, partililerin katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi. Genel Merkeze AK Partili arkadaşıyla gittiğini söyleyen Başkan Yunus Kaan Kısaca, genel merkeze yarışmak için değil birbirlerine destek olmak için gittiklerini vurguladı.
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0 Tarih  Tarih : 05 Mart 2011 11:06

AK Parti Elbistan eski Başkanı Gürbüz İlhan ve partililerin katılımıyla, parti binasında gerçekleşen basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin”

Toplantıda ilk olarak sözü alan Gürbüz İlhan, şunları söyledi; “Bilindiği gibi 15 Ocak 2011 tarihinde İlçe Başkanımız Bünyamin Kılıç’ın aday adaylığı için istifasından sonra parti tüzüğümüz gereği bizim bu görevi üstlenmemiz gerekiyordu. Ve o gün itibariyle bu görevi devralmış bulunuyorduk. Daha sonraki gelişen olaylar neticesinde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanımız eşliğinde geçtiğimiz Perşembe günü genel merkezimize çağırıldık. Bir görevlendirme yapılması gerekiyordu. Görevlendirme Yunus Kaan Kısaca tarafından oldu. Bizlerde orada destek verdik. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için olduğunu deklare etmek için böyle bir basın açıklaması yapmanın ihtiyacını duydum”

Gürbüz İlhan, konuşmasının ardından başkanlık yetki belgesini Yunus Kaan Kısaca’ya takdim etti.

“Kongre Dönemine Kadar Atama Yapılmıştır”

Atamanın seçim tarihinden sonraki kongreye kadar olduğunu söyleyen AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, “Bütün partilerde olduğu gibi bizim partimizde de bir bayrak yarışı var. Gürbüz ağabeyimiz her zaman bizim başkanımız. Her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Arkadaşlarımızla birlikte yarış için gitmedik, birbirimize destek olmak için gittik. Oradan da genel merkezin teveccühü üzerine yetkilendirme bize yapıldı. Hep birlikte belgeyi alıp döndük. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eski ve yeni başkanlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bundan sonra önümüzde bir genel seçim var. Onun çalışmalarını başlatacağız. Yapılan atama seçimden sonraki kongre dönemine kadar yapılan atamadır. Kongre takdimi şu anda belli değil. Parti teşkilatı içerisinde yeni birisi değiliz. Partimizden aday olan herkesle eşit mesafedeyiz” dedi.

Bu haberi paylaş: Google Favorilerime Ekle Google Facebook'a GönderFacebook Yahoo'ya EkleYahoo Digg'e EkleDigg Del.icio.us'a EkleDel.icio.us
 
Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Adnan Güllü Adnan Güllü
WASHINGTON ANITI ve OSMANLININ HEDIYESI

Tarihçi

Zafer Eren Zafer Eren
KIRMIZI VE GRI

DÜZ AYNA

A.Ihsan Kuyumcu A.Ihsan Kuyumcu
YOL AYRIMI

Sair-Yazar-Ressam

Mustafa Eslik Mustafa Eslik
YÖNETICILIK, LIDERLIK VE DUYGUSAL ZEKA

Yazar

Mahir Baspinar Mahir Baspinar
CÜCÜK TEPE (!)

Sair-Yazar

Hanifi Kara Hanifi Kara
EFENDILER EFENDISI'NE

Egitimci, Sâir ve Yazar

Sait Çolakoglu Sait Çolakoglu
ANAMIZ

Sair

Ömer Çay Ömer Çay
SEFA GELDIN RAMAZAN

Sair

Bilal Ay Bilal Ay
SUÇ KIMIN?

Ziyaretçi Defteri

OKU

YAZ

Gazetemiz

Önceki Gazeteler İçin Tıklayınız

Elbistan'da Hava


RSS Kaynağı 

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
bizimelbistangazetesi.Com © 2007-2025 Tüm Hakları Saklıdır.Kardeş Site www.bizimogretmenler.com Düzenleme: Kosker - www.bizimogretmenler.com