Eğitim-Sen Elbistan Temsilciliği’nin organizesiyle Demircilik garajı içinde düzenlenen bir programla 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı.
CHP Elbistan İlçe Başkanı Memet Temur, BDP Elbistan ilçe Başkanı Hüseyin Gümüş, SDD Elbistan Şubesi Başkanı Haluk Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerinde katıldığı 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları Demircilik Garajı’nda gerçekleştirildi.
Burada kutlamayı organize eden Eğitim-Sen Elbistan İlçe Temsilcisi Abidin Kul, yapmış olduğu açıklamada, kazanılmış olan hakları her geçen yok edildiği günlerin yaşandığını belirten Kul; “Torba yasa ile çalışma koşulları daha da ağırlaşmakta, 4/B, 4/C, 50/D gibi güvencesiz çalışma ve keyfi uygulamalar yaygınlaşmaktadır” dedi.
Grup, açıklamanın ardından sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağıldı.
