Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve il müdürlerinden oluşan heyet, Ekinözü’ne gelerek ilçe değerlendirme toplantısını gerçekleştirdiler.
Kahramanmaraş Alay Komutanı Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Vali Yardımcısı Servet Güngör, İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas, İl Müftüsü Muhammet Gevher, Çevre ve Orman Müdürü Hüseyin Çanak, Orman Bölge Müdürü Halil Coşkun, DSİ Bölge Müdürü Halil İbrahim Dağlıoğlu ve İl Spor Müdürü İhsan Kabakçı birlikte Ekinözü’nü ziyaret eden Vali Şükrü Kocatepe, yaşanan eksiklilerin giderilmesi için devletin olanaklarını, imkânlar çerçevesinde kullanacaklarını söyledi.
Dün saat 14.00’da Ekinözü Çok Programlı Lisesi bahçesinde, Ekinözü Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, köy ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Vali Kocatepe, Ekinözü Halk Oyunları ekibinin gösterisini izledi. Öğrenciler, Vali Kocatepe’ye bir buket çiçek hediye ettiler.
Ardından Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyet, Çok Programlı Lisesi konferans salonuna geçti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, Ekinözü Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya’nın konuşması ile devam etti. Kaymakam Kaya, sinevizyon eşliğinde, Ekinözü’nde 2010-2011 yıllarında yapılan çalışmaları ve yeni projeler hakkında brifing sunarken ilçede yaşanan sorunlara da değindi.
Daha sonra Vali Kocatepe, Ekinözü Belediye Başkanı Erol Üstü, İl Genel Meclis Üyesi Turgut Şakalar, köy ve mahalle muhtarlarına tek tek söz vererek, yaşanan eksikleri ve sorunları birinci ağızdan dinledi.
Devletin imkânları çerçevesinde sorunların çözüm yollarının takipçisi olacaklarını söyleyen Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, “Öncelikle bizlere gösterilen hoş karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. Bölge müdürlerimiz ve daire amirlerimiz ile birlikte ilçelerimizde sizlerle toplantı yaparak, köylerimizin, beldelerimizin ve ilçe merkezlerimizin sorunlarını birinci ağızdan tespit etmek amacıyla Ekinözü’ne geldik. Bu toplantı sayesinde muhtarlarımız ile tanışmış olduk. Bu toplantımızda değerli Kaymakamımızın verdiği bilgiler doğrultusunda, Ekinözü halkının verdiği bilgileri not alarak, çözüm yollarının bulunması konusunda yardımcı ve takipçi olacağız” dedi.
